Ce sa invat mai intai C sau C++

Acest forum este dedicat intrebarilor de programare care nu-si au locul in unul din celelalte forumuri
Post Reply
MANU11
Junior
Junior
Judet: Arad

Ce sa invat mai intai C sau C++

Post by MANU11 »

Salutari. Am tot cautat pe internet 'ce se invata la liceu', C sau C++. Nu am gasit un raspuns clar, in programa se invata "C, C++ sau Pascal". Insa as vrea sa invat singur, cate putin, pe langa scoala si as vrea sa stiu de acum ce se face sau cu ce sa incep, fiind primul limbaj de programare dar sa fie si pentru scoala. Daca aveti ceva recomandari de resurse pentru invatat, si mai bine. Unele carti am vazut ca vorbesc despre C/C++ la un loc(cele de incepatori).

mihaineken
Junior
Junior
Judet: Timiş

Re: Ce sa invat mai intai C sau C++

Post by mihaineken »

C++
mesajflaviu
Membru++
Membru++
Judet: Cluj

Re: Ce sa invat mai intai C sau C++

Post by mesajflaviu »

MANU11 wrote:Salutari. Am tot cautat pe internet 'ce se invata la liceu', C sau C++. Nu am gasit un raspuns clar, in programa se invata "C, C++ sau Pascal". Insa as vrea sa invat singur, cate putin, pe langa scoala si as vrea sa stiu de acum ce se face sau cu ce sa incep, fiind primul limbaj de programare dar sa fie si pentru scoala. Daca aveti ceva recomandari de resurse pentru invatat, si mai bine. Unele carti am vazut ca vorbesc despre C/C++ la un loc(cele de incepatori).
Daca ai de gand sa stii la in moment dat C++, invata C++, nu C, iar daca stii C++, sa scrii cod C e mai simplu ... invers, nu e valabil.
Post Reply