Re: Czystość parkietu

Acest forum este dedicat intrebarilor de Windows API, folosing C/C++
Post Reply
Parker45
Junior
Junior
Posts: 1
Joined: 13 Apr 2015, 11:18
Judet: Arad

Re: Czystość parkietu

Post by Parker45 » 13 Apr 2015, 11:39

Am o applicatie, si as vrea ca atunci cand apas un buton sa deschid un fisier Word pentru editare. As vrea sa-l deschid automat in Word. Cum pot face asta din aplicatia mea?



mesajflaviu
Membru++
Membru++
Posts: 684
Joined: 10 Sep 2008, 21:40
Judet: Cluj

Re: Czystość parkietu

Post by mesajflaviu » 13 Apr 2015, 16:13

Te poti uita un pic aici si aici, la niste solutii pentru a deschide Word-ul din aplicatia ta ...

Post Reply