dirent.h

Acest forum este dedicat intrebarilor de programare care nu-si au locul in unul din celelalte forumuri

dirent.h

Mesajde vBx » 09 Mar 2010, 00:30

buna,vreau sa folosesc si eu aceasta librarie intr-un program dar primesc warning:

Cod: Selectaţi tot
warning: dirent.h.: No such file or directory

Folosesc Fedora 11,cum pot face sa o pot folosi ? :( mi-am instalat c-am toate pachetele(ce ziceau altii pe forumuri) dar tot u o gaseste ....
Apple WIndows Linux Google.I use them all
vBx
Membru
Membru

Re: dirent.h

Mesajde zlatomir » 09 Mar 2010, 03:05

Nu am folosit Fedora, dar am auzit ca sunt foarte stricti in ceea ce priveste orice poate fi considerat a fi cu "licenta", inclusiv codec pentru mp3, deci e posibil sa lipseasca, s-au mai plans si altii: http://code.google.com/p/google-coredumper/issues/detail?id=2 astia l-au scos din proiect ca sa rezolve
Pe openSuse si Ubuntu e acel header

Oricum, inainte sa schimbi distributia, verifica daca ai instalat bibliotecile pt C pentru gcc, dirent.h e din pachetele pt C, nu din cele pt C++, poate merge, bafta
zlatomir
Membru
Membru

Re: dirent.h

Mesajde vBx » 09 Mar 2010, 17:05

da,stiu,am citit si eu c-am tot ce se putea de pe google ,am vazut ca multi au avut probleme,am cautat sa vad daca o am in calculator,si mi-a gasito.....dar nu stiu de ce nu mergea....acuma azi,am facut proiect nou si acuma merge.....si merge si in proiectu vechi....foarte bizar :)
Apple WIndows Linux Google.I use them all
vBx
Membru
Membru

Înapoi la Programare generala